Romantikus, egyedi ötletek neked

Néhány esküvői tipp, amivel egyedivé teheted az esküvőd:

 

vendégkönyv helyett kavicsok

  •   Vendégkönyv

Papír és könyv helyett kavicsokat tegyél ki és alkoholos filctollat, hogy arra írják a vendégeid a nevüket, és ha kedvük van, a jókívánságaikat. Egy szép üvegvázában vagy tányéron nagyon jól mutatnak, és később remek díszei lehetnek a lakásodnak. Könnyen beszerezhetőek akár egy Duna-parti séta alkalmával, vagy egy tengerparti nyaralásról.

 

 

 

 

 

 


asztalszám

  • Asztal számozás

Szokványos és unalmas, hogy a vendégek asztalait az ültetésrend jobb átláthatósága érdekében 1-től emelkedő sorrendben beszámozzuk.  Érdekesebb megoldás, ha asztalszámok helyett állatfigurákkal helyettesítjük a számozást (nyuszik, medvék, sasok...asztala), így akár később játékot is köthetünk hozzá.
Másik ötlet, hogy olyan számokat választunk, amelyeknek különös jelentősége van a kapcsolatotokban, és aláírjuk, hogy mi kötődik hozzá.
A képen például: 5 - A nap, amikor májusban megismerkedtünk.

 

 

 

 

 

 


hamupipoke cipelloje

  • Hamupipőke cipellője

Mi nők gondosan odafigyelünk, hogy a ruhánkhoz minden kiegészítőnk szépen passzoljon, pláne a nagy napon! A megfelelő ruha és cipő kiválasztása rengeteg időnkbe telik, míg a ruhát sok esetben csak kölcsönözzük, a cipő mindig a sajátunk. Mivel annyira speciális alkalomra választjuk, nem valószínű, hogy egy áttáncolt éjszaka után valaha újra felvesszük. Innen jött ez a remek ihlet: csináljunk belőle ereklyét. Egy üvegbúra alatt igazán szép, személyes, jelentőséggel bíró dekorációs elem válik belőle. És miért is ne érdemelné meg csodaszép cipőnk a kiemelt figyelmet?

 

 

 

 

 

 


  •  Üzenet a palackban

Kérd meg rokonaidat, barátaidat, hogy írjanak nektek pár sort a jövőbeli házassági évfordulóitokra. Az üvegekre írd fel az évforduló számjegyét, és hagyd nyitva. Ide teheti be mindenki az üzenetét, akár többet is írhat, akár csak 1-et valamelyikhez. Akár előre is szólhatsz nekik, de az esküvő napján sem késő, csak ne felejts el tollat és papírt kikészíteni. Ha mindenki írt, aki akart, közösen zárjátok le a palackokat, hogy a pára ne tehessen kárt a tartalmában.  Úgy gondolom nagyon kellemes meglepetés lehet 1-2-3-4-5-10-15-20-25 év múlva olvasni ezeket a sorokat!

 

 

 

 

 

 


otletes koszoruslanyok

  • Szivárvány koszorúslányokkal

Elterjedt, hogy a koszorúslányokat azonos, sokszor élénk színű ruhákba öltöztetik, vagy egy adott szín különböző árnyalatait használják. Ötletes megoldás, ha nem a ruhájukkal, hanem a színes cipőjükkel csempészel vidámságot és különcséget az esküvődre. Szerencsére ilyen színes cipőket már nem nehéz beszerezni, és az áruk is elérhető.

 

 

 

 

 

 

 


love story

  • A MI történetünk

Kedves gesztus lehet vendégeinknek, ha egy táblára kiírjuk kapcsolatunk történetét. Ezáltal közelebb érezhetnek bennünket magukhoz, és meghittebb hangulatot teremthetünk. Írjuk fel, hogy mikor ismerkedtünk meg, az első csók időpontját, egy számunkra fontos esemény dátumát, vagy hogy mikor hangzott el először a szeretlek szó, és hogy mikor történt az eljegyzés... Akár fényképekkel is bővíthetjük a táblát. Az én nagyim biztosan örülne neki és hosszasan tanulmányozná!

Remek megoldás lehet olyan helyeken, ahol nem megoldható a slideshow kivetítés. De még ha van, akkor is.

 

 

 

 

 


nyakkendo meglepi

  • Egy kis figyelmesség neki

Vőlegényed nyakkendőjét biztosan el tudod csenni egy rövid időre, amíg rávarrsz a hátuljára egy előre elkészített kis szerelmes üzenetet. Lehet szimplán csak egy szeretlek és az esküvőtök dátuma, vagy egy idézet, vers, bármi amit szeretnél, és kifejezi mennyire szereted őt. Ha a felvarrást röviddel a nagy nap előtt készíted, biztos lehetsz benne, hogy csak a készülődéskor fogja megtalálni. Fontos, hogy életünk párjára is gondoljuk az esküvőn, hiszen ez nem csak a mi napunk! Így amikor látszólag te elérhetetlen vagy számára, mert mindenki körülötted sürög-forog (sminkes, fodrász, szülők...stb.) akkor is alkalmad nyílik tudatni vele, hogy: SZERETLEK!

 

 

 


Ha tetszett, kövess a Facebookon!

Mentés