Esküvői frizura és smink

Te tudod már, hogy milyen lesz a sminked a nagy napon? És a hajad? Van  már ötleted? És fodrászod, sminkesed? Ne feledd, az esküvő egy teljesen más kategória, itt nem a hétköznapi hajvágásról vagy gyantázásról van szó…. erre a napra egy igazi szakember kell, esküvői tapasztalattal.

Az esküvőjén általában mindenki sminkel, még az is, aki amúgy nem szokott. Nagyon fontos, hogy jól érezd magad a választott sminkben, és hogy az passzoljon az egyéniségedhez. Ehhez elengedhetetlen egy próba smink és próba frizura, hogy a smink tartósságára és az esetleges bőrirritációkra is még időben fény derüljön.  A jó smink elfedi a bőrhibákat, korrigálja az arc hibáit, és kiemeli annak előnyeit. Célszerű határozott elképzeléssel érkeznünk a sminkeshez, hiszen az ízlések nagyban különböznek, és nem árt, ha megismer a vőlegény a nagy napon. 🙂  Még ha egészen természetes sminket szeretnénk, akkor is célszerű profira bízni, mert itt nem elég egy kis alapozó és korrektor, hiszen hosszú napnak nézel elébe, és 8-12-vagy akár majdnem 24 órán át kell, hogy fent maradjon.

Ha szeretnéd, szívesen segítek találni egy profit, hogy Te is lélegzetelállító lehess az esküvőn és a fotózásokon!

Több profi fodrász és sminkes is már a segítségemre volt, és minden alkalommal bebizonyították, hogy remekül választottam. Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb embert, abban biztos vagyok!

Érdemes a próbákra fotókkal készülnöd, amiket elég lementened a telefonodra és majd megmutatnod a szakembernek a próba előtt. Néhány képet én is válogattam, hogy kicsit megindítsam a fantáziád! Megtekintheted őket alább. ;)

Mentés


Galéria