"Dunai Misi vagyok, az esküvők világában élek közel egy évtizede. Intenzíven, lelkesedéssel.

Pályafutásomat esküvői film és klipkészítőként kezdtem, díjnyertes munkáim közel 100 esküvő tapasztalatán alapszanak. Ezen tapasztalatokat figyelembe véve is látszik, hogy Virág (Az Esküvőszerveződ) munkája kimagaslik részletességében, alaposságában és az apróságokra való odafigyelésben is. Személyre szabott szolgáltatások, személyes preferenciák mellőzésével a pár érdekeit, kívánságait és vágyait figyelembe véve.

Virág volt az elsők közt volt, aki angol nyelvi képességeimet és személyes karakteremet látva buzdított a Ceremóniamesteri feladatok ellátására elsősorban (kezdetben) nemzetközi, vagy félig nemzetközi esküvőkön. Angol-magyar Ceremóniamesterként szavazott nekem bizalmat, és vidáman komoly, elegánsan bohém, nemzetközi tapasztalattal rendelkező, angolul felsőfok feletti szinten beszélő esküvőszakmai szakemberként vágtam bele - és azóta nincs visszafordulás - és ez is többek közt Virág kiváló szemének köszönhető.

Higgyétek el, szépérzékkel és kitartással, a trendek ismeretében meg fogja nektek találni az ideális helyet, szolgáltatókat, alkotókat, művészeket és ízeket életetek egyik kiemelten fontos napjára. Jó helyen jártok."

Dunai Misi

TheWeddingMC.hu  -  Ceremóniamester

Alomklip.hu  - Wedding Films  -  Producer