Cirkuszos esküvői videó előzetes


Az Esküvőszerveződ szemével


Merrylu Casselly és ifj. Richer József esküvőjüket 2016.02.14-én Valentin napon tartották. Menyasszony és vőlegény ült az elefánt hátán, Budapest szívében, a Szent István Bazilika előtt-  erre még nem volt példa kishazánkban! Itt láthatjátok az esküvői trailert. A klippért köszönet az United Photographers-nek.

Lazsádi Ákos (Gyerekbarát Esküvő) írta a cirkuszos esküvőről


"Megtanultuk, hogy a cirkuszos gyereksarok, nem egyenlő cirkuszolós gyerekekkel! Kicsit megijedtünk, hogy milyen foglalkozásokkal, és játékokkal fogunk majd lekötni egy osztálynyi gyereket, akik a cirkusz közelében nőttek fel? Azt tudtuk, hogy Virág a kezében fog tartani mindent az este folyamán, ahogy eddig is tette már jó párszor az évek során, amikor együtt dolgoztunk. Személye mindig garancia számunkra, hogy a háttér támogatás adott, a tartalom gyerekoldala pedig a mi feladatunk. Minden esküvő, egy újabb kihívás! Virággal dolgozni biztonság, ami a mai világban komoly garancia nekünk szolgáltatóknak, de méginkább az esküvő előtt álló párok számára. Őszinte szeretettel ajánljuk tehát nektek!"
Lazsádi Ákos (Gyerekbarát Esküvő)

Tóth Béla (vőfély, ceremóniamester) ajánlása


"Volt szerencsém két alkalommal is együtt dolgozni Virággal két teljesen eltérő esküvőn. Az egyik egy több mint háromszáz fős celeb esküvő volt, míg a másik a jóval kisebb, de nagyon elegáns lakodalom. A szertartások méretétől függetlenül hihetetlen odaadást, szeretetet, hivatástudatot és önzetlenséget tapasztaltam Virágtól, Ő a legjobb esküvőszervező, akivel mindeddig dolgozhattam! Vőfélyként és ceremóniamesterként hatalmas segítség, ha egy hozzáértő szervező végzi az előkészületeket, ahogy a nagy napotokon is fontos a segítő kéz. Ennek a plusz segítségnek a mintaképe Virág, csak ajánlani tudom Őt tiszta szívemből!"  
Tóth Béla  (vőfély, ceremóniamester német és magyar nyelven)