Esküvői zenekar, zenész, Dj

Az interneten nagyon sok esküvői zenekart, zenészt és Dj-t találhattok, de hogy melyek az igazán megfelelőek az esküvőtökre, azt nagyon nehéz látatlanban kiválasztani. Ha megbíztok az esküvőtök szervezésével segítek kiválasztani a legmegfelelőbb zenészt / zenekart/ Dj-t az esküvőtökre. Az általam már kipróbált és jól vizsgázott zenei szolgáltatókból mutatok be itt nektek párat. (A lista nem teljes, és folyamatosan bővül. )


Zenészek:

Zongorista, saxofonos, gitáros, ...stb. Mindenre tudok ajánlani valakit, ha kérdeztek! 

handpan_nagyjanos_azeskuvoszervezod_ajanlja

Külön kiemelném azonban Nagy Jánost nektek, aki hand-pan-en játszik. Szertartásra aláfestő zenének vagy egy welcome alá kiváló hangzást nyújt, és nagyon egyedi.

 

 

 

 

 

 

 

 


DJ-k:

Dj szervíz: egy rendkívül profi, korrekt, felkészült csapat. Szolgáltatásuk teljes körű: hangosítás, világítás, karaoke, disco. Minden, ami egy jó bulihoz kellhet. Maximálisan együttműködőek és rugalmasak. Korrekt árakon minőségi szolgáltatást nyújtanak. Ha a násznép főleg fiatalokból áll, ha a zenei ízlés nagyon vegyes, vagy fogalmunk sincs róla ki mire táncolna szívesen, akkor egy felkészült Dj-vel biztosra mehetünk, hogy mindenki táncoljon egyet.

 


pesty_party_showband_esküvő_esküvőszervező

Zenekarok:

Pesty Party Showband

Egy nagyon nagy zenei múlttal rendelkező, rendkívül színvonalas szolgáltatást nyújtó zenekar, mely 8 fős (3 énekes, dob, basszusgitár, gitár, billentyű, szaxofon)  A zenekar frontemberi pozíciójában Gyurcsík Tibi, a magyar és a szlovák X-Faktor, valamint a Dal című Euroviziós műsor döntőse van.  Bátran ajánlom őket hiszen biztosan nem fogtok bennük csalódni!

 


veronika_and_the_wedding_boys_esküvői_zenekar

Veronika & the Wedding Boys

Az öt fős zenekar egy igazi zenei kuriózum, akik repertoárjában megtalálható: Elvis Presley, The Beat

les, Black Eyed Peas és David Guetta is. Stílusok sokaságát nyújtják, mégis tökéletes egységet alkotnak. 5. éve szórakoztatják az esküvői násznépet, szakmai hozzáértésük és rendkívüli hozzáállásuk a garancia arra, hogy mindig  jó buli van.

 


feeling_együttes_esküvői_zenekar

Feeling Együttes

Egy egészen újszerű formában ötvözi az élőzenekar és a DJ előadásmódjának előnyeit. A három kitűnő énekes változatosan és magas színvonalon reprezentálja a ‘70-es évektől napjainkig a legnagyobb slágereket, miközben a közönséggel való folyamatos kontaktussal, konferálással fokozzák a hangulatot. A szintetizátorokon élő hangszeres játékkal és részletesen kidolgozott stílusokkal, úgy keverik egymásra a számokat és úgy építenek fel egy zenei blokkot (szettet), ahogyan azt egy DJ teszi. Ez az előadási forma sokkal több lehetőséget biztosít mint pl. egy DJ-nek, aki a lemezre rögzített számba nem tud belenyúlni, azt másképpen játszani nem tudja, ezért nehezebben tud igazodni a buli hangulatához, a közönség igényéhez.

A számok között nincs szünet. A szintetizátorokban rengeteg lehetőség rejlik a számok összemixeléséhez, például az előző szám ritmusa még megy, de már a következő szám akkordjait és dallamát játsszák rá, stb... Mindez élőben, improvizálva, minden alkalommal másképp. Ezért más a Feeling Együttes mint egy DJ vagy egy másik többtagú zenekar.

Az együttes 2013-ban egy 150 fős általam szervezett esküvőn kitűnően szerepelt, a hangulat remek volt, a násznép hajnali 6 óráig rendületlenül ropta a táncot, így bátran merem ajánlani őket nektek.


black_velvet_esküvői_zenekar

Black Velvet

5 fős partyzenekar, egy belevaló énekesnővel, Dettivel. Igazi fiatalos, pörgős bulit kreálnak minden esküvőből, ahol ott vannak.

 

 

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés