Egy esküvői zenekar bemutatása: a Feeling Együttes

Az interneten nagyon sok esküvői zenekart, zenészt és Dj-t találhattok, de hogy melyek az igazán megfelelőek az esküvőtökre, azt nagyon nehéz látatlanban kiválasztani. Ha megbíztok az esküvőtök szervezésével segítek kiválasztani a legmegfelelőbb zenészt / zenekart/ Dj-t az esküvőtökre. Az általam már kipróbált és jól vizsgázott zenekarokat, együtteseket, Dj-ket mutatom be itt nektek.

Következzen: a Feeling Együttes

Egy egészen újszerű formában ötvözi az élőzenekar és a DJ előadásmódjának előnyeit. A három kitűnő énekes változatosan és magas színvonalon reprezentálja a ‘70-es évektől napjainkig a legnagyobb slágereket, miközben a közönséggel való folyamatos kontaktussal, konferálással fokozzák a hangulatot. A szintetizátorokon élő hangszeres játékkal és részletesen kidolgozott stílusokkal, úgy keverik egymásra a számokat és úgy építenek fel egy zenei blokkot (szettet), ahogyan azt egy DJ teszi. Ez az előadási forma sokkal több lehetőséget biztosít mint pl. egy DJ-nek, aki a lemezre rögzített számba nem tud belenyúlni, azt másképpen játszani nem tudja, ezért nehezebben tud igazodni a buli hangulatához, a közönség igényéhez.

A számok között nincs szünet. A szintetizátorokban rengeteg lehetőség rejlik a számok összemixeléséhez, például az előző szám ritmusa még megy, de már a következő szám akkordjait és dallamát játsszák rá, stb… Mindez élőben, improvizálva, minden alkalommal másképp. Ezért más a Feeling Együttes mint egy DJ vagy egy másik többtagú zenekar.

Az együttes 2013-ban egy 150 fős általam szervezett esküvőn kitűnően szerepelt, a hangulat remek volt, a násznép hajnali 6 óráig rendületlenül ropta a táncot, így bátran merem ajánlani őket nektek.

Demot itt tudtok megnézni róluk.